Занимлјивости

TV PREPORUKA: Žan Reno u ulozi osvetnika koji nema šta da izgubi

VOL STRIT

Od 22.45 na FOX Movies. Vol Strit je bez svake sumnje najzavodljivija polovina kvadratnog kilometra na svetu – nijedno drugo mesto na svetu ne predstavlja u toj meri otelovljenje bogatstva, moći i kontrole. Mogućnost brze zarade predstavlja mamac za dva igrača na ovoj šahovskoj tabli: jedan je multimilioner i vlasnik je firme u godinama; drugi je novopečeni mladi posrednik, nepripremljen za moralne konflikte sa kojima će biti prinuđen da se suoči.

Kroz zamršen berzanski svet vode vas Majkl Daglas, Martin Šin, Čarli Šin i Deril Hana.

NAJBOLJE VOŽNJE MOTOROM

Od 20.00 na kanalu Travel. Pratite Henrija Kola u pokušaj u obaranja svetskog rekorda. Henri će pokušati da pređe jedan kilometar vozeći se na motoru brže nego što je to učinio iko drugi na svetu, ali to ga je umalo koštalo života.

BESMRTAN

Od 21.00 na TV O2. Nakon duge i brutalne, ali vrlo uspešne karijere mafijaša u Marselju, Čarli Matej se okrenuo poštenom životu. Poslednje tri godine živi povučenim, mirnim, porodičnim životom sa ženom i dvoje dece. Međutim, jednog jutra upada u zasedu. Čarli je ostavljen na doku, sa 22 metka u svom telu. Na neki neverovatan način, on ipak uspeva da preživi i započinje svoju osvetničku i krvavu potragu za jedinim čovekom koji bi se usudio da ga ubije…

Uloge: Žan Reno, Marina Fois, Kad Merad, Gabriela Vrajt Režija: Ričard Beri

Dodajte komentar

Translate »