КОРОНА ВИРУС: Праите најновије вести 

Занимлјивости

Trogodišnjak preživeo dva dana u šumi: “Čuvao me je meda”

Kesi Hatavej, trogodišnji dečak, koji je preživeo dve noći sam u ledenoj šumi, rekao je da ga je tokom nestanka u šumi štitio medved.

Spasioci su pronašli Kesija Hataveja upletenog u trnovito žbunje u okrugu Kraven, u američkoj državi Severnoj Karolini, blizu mesta gde je nestao iz kuće svoje bake, piše Gardijan

On je nestao u utorak, dok je temperatura bila veoma niska, a potrage za njim su nešto kasnije otkazane zbog jake kiše i jakih vetrova. Kesija je policija pronašla nakon što je jedan čovek čuo dete kako plače i doziva majku. 

Šerif okruga Kraven Čip Hju izjavio je lokalnoj televizijskoj stanici VCTI: “Nije u mnogo reči objasnio kako je bio u stanju da ovo preživi, kako je uspeo. Rekao je da ima prijatelja u šumi koji je medved i koji je sve vreme bio sa njim”. 

Dečakove reči je ponovila i njegova tetka Briana Hatavej, koja je na Fejsbuku napisala: “Kesi je zdrav, smeje se i priča. Rekao je da se družio sa medvedom dva dana. Bog mu je poslao prijatelja da ga čuva. Bog je dobar Bog. Čuda se dešavaju!” 

Severna Karolina obiluje crnim medvedima, koji obično nisu agresivni prema ljudima, iako je nejasno da li je onaj koji se sprijateljio sa Kesijem bio stvaran ili proizvod njegove mašte. 

Na stranici za prikupljanje sredstava, koju je porodica dečaka napravila nakon što su dobročinitelji pitali kako da doniraju novac, takođe se pominju dečakove tvdnje. 

“Ovaj mali je danima bio izgubljen u šumi po ledenim temperaturama, kiši, mračnim noćima i vetru”, napisala je baka na stranici, a naslov njenog teksta je “Kesi i medved”. 

“Rekao nam je da je njegov najbolji prijatelj medved bio s njim kako bi mu pomogao da bude na sigurnom”, dodala je ona.


Прочитајте још
Занимлјивости

Људи нестају: Нови шокантни докази о глобалној депопулацији

Занимлјивости

У фото-објективу Зрењанинца Предрага Костина природа и дивље животиње

Занимлјивости

Играо је Ратка Младића, сада Милошевића - Борис Исаковић у серији "Породица" је пресликан Слоба

Занимлјивости

Кад нема логике: Возач кола Хитне помоћи возећи остао без дозволе због пребрзе вожње

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Translate »