КОРОНА ВИРУС: Праите најновије вести 

Балкан

Suzana Radanović: Davor Dragičević se krije da ga ne bi ubili

Suzana Radanović, majka stradalog Davida Dragičevića Suzana Radanović saopštila je, povodom navoda da je uzela milione KM i pobegla s Davorom, da nigde ne beži, a da je sve materijalno izgubilo vrednost onog dana kada joj je dete nestalo i da je „Davor tamo gde mora biti, čuva se da ga bagra ne ubije, jer je duga borba pred njim“.

Svoju saopštenje naslovila je „Pisamce za spavače“, misleći na infiltrirane članove u grupi „Pravda za Davida“ na Fejsbuku, koji prate sve objave na toj mreži, a onda, kako kaže, šire laži.

„Nigde ne bežim. Tu sam, na istoj adresi četiri godine. U novčaniku mi je veća promaja nego ikad i to me ne interesuje, jer sve materijalno za mene je izgubilo vrednost onoga dana kad mi je dete nestalo. Davor je tamo gde mora biti. Čuva se da ga bagra ne ubije, jer je duga borba pred njim“, rekla je Suzana Dragičević.

Novac koji su ljudi uplaćivali kao podršku pokretu „Pravda za Davida“ je na računu i sve može da se proveri, rekla je ona.

„Vidim da vas ne interesuje što je naše dete mučki ubijeno, što se njegovo ubistvo prikriva, što se šire laži o njemu. Vodi vas novac! Ne postoji valuta na ovom svetu koju bih menjala za svoje dete“, istakla je Suzana Radanović.

Građani Banjaluke u ponedeljak su se okupili ispred Saborne crkve Hrista Spasitelja i zapalili sveće za Davida Dragičevića, prenosi klix.ba. Poručili su da ostaju uz Davora i Suzanu do kraja. Nema novih informacija o tome gde je Davor Dragičević.


close

ПРЕТПЛАТИ СЕ НА СРПСКУ РЕЧ

Примај најновије обавести директно на емаил адресу.

Не шалјемо спам поруке! Прочитај нашу политику приватности за више информација.

Прочитајте још
БалканВести

ЦГ: Приведен Новосађанин, представљао се као дипломата САД

БалканВести

Бањалука: Заплењено више од осам килограма сканка

БалканВести

Милорад Додик: Ултимтатуми код Срба не пролазе

БалканВести

Кривокапић и Ђукановић се удружили?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Translate »