Спорт

ŠTA SE DEŠAVA SA UPRAVOM PARTIZANA: Šta Lazetić ZAMERAVA!?

Privremeni trener fudbalera Partizana Žarko Lazetić rekao je da je njegovoj ekipi nedostajalo energije u današnjem porazu od Spartaka i da nije odgovorila na izazov.

Partizan je na svom stadionu izgubio od Spartaka sa 3:1, u 27. kolu Super lige Srbije.

„Nedostajalo nam je i energije jer smo igrali u sredu. Bili smo umorni i nismo dobro odgovorili izazovu koji je bio pred nama. Gol koji smo primili kao da nas je presekao, to ne sme da nam se dešava“, rekao je Lazetić novinarima.

„Teška utakmica, kao što smo i očekivali. Dobro smo počeli, kako smo želeli. Imali smo dobre situacije u prvih 15 minuta, dali gol i delovalo je da će biti dobro po nas. Ali, nakon primljenog gola se desilo ono što apsolutno nismo želeli. Krenuli smo da jurimo da što pre rešavamo, kao da nema vremena“, kazao je Lazetić.

Nekoliko igrača Partizana povredilo se tokom utakmice, Nemanja Miletić, Danilo Pantić i Nemanja Nikolić.

„Protivniku je bilo dozvoljeno da igra tako kako igra. Nisu dobili nijedan žuti karton u prvom poluvremenu. Zamalo da napravimo i treću prinudnu izmenu. Ali, to su još neke okolnosti u kojima funkcionišemo, nismo se još dobro na njih prilagodili“, naveo je Lazetić.

Dodao je da još ne zna koliko je ozbiljna povreda Nemanje Miletića, koji je pozvan u reprezentaciju Srbije, koja će se okupiti u ponedeljak.

Upitan za njegov status u Partizanu, Lazetić je rekao da ne zna ništa o tome i dodao:

„Vodio sam ekipu ove dve utakmice i uprava će sada doneti odluku za koju misli da je najbolja“.

Fudbaleri Partizana imaće tri slobodna dana i prvi sledeći trening im je zakazan za sredu.

Dodajte komentar

Translate »