КОРОНА ВИРУС: Праите најновије вести 

Ауто

Sportska, privlačna, ekonomična – Nova Opel Corsa!

Šesta generacija modela Opel Corsa je u brzoj traci. Samo nekoliko dana nakon prezentacije električne verzije koju pokreću baterije, Opel sada predstavlja Corsu sa klasičnim motorima sa unutrašnjim sagorevanjem.

 

Novi SUS agregati su efikasniji, napredniji i dinamičniji nego ikada. Prodaja ovog 4,06 metara dugačkog malog automobila sa petoro vrata nemačkog proizvođača počinje sa posebno ekonomičnim benzinskim i dizel agregatima sa rasponom snage od 55kW (75 ks) do 96kW (130 ks).

Umerena potrošnja goriva i uzbudljiva vožnja su karakteristične za sve pogonske jedinice (potrošnja goriva NEDC1: grad 5,4-3,7 l/100 km; otvoreni put 4,1-2,9 l/100 km; kombinovana vožnja 4,6-3,2 l/100 km, 105-85 g/km CO2; WLTP2: kombinovana vožnja 6,4-4,0 l/100 km, 144-104 g/km CO2, svi podaci su preliminarni ).

Opel Corsa

Na vrhu ponude menjača nalazi se osmostepeni automatik. Ukupan sportski osećaj dopunjuju dizajn sa lakšim materijalima i niska pozicija sedenja vozača. Pored toga, pasivna bezbednost je na visokom nivou, a Opelovi inženjeri su takođe fino podesili šasiju i upravljanje. Sve ove prednosti donosi već osnovna verzija. Podjednako uverljivi su i napredni sistemi asistencije, inovativni info-zabavni sistem i odličan odnos između cene i performansi. Corsa takođe po prvi put u ovom segmentu nudi uglađen osmostepeni automatski menjač. Po ovoj ceni nikada nije postojala tehnološki naprednija i dinamičnija Opel Corsa.

Nova Corsa može da se poruči već od 1. jula u Nemačkoj. Osnovna verzija ima cenu od 13.990 €: (preporučena cena uključujući PDV u Nemačkoj). Ovaj model već poseduje brojne sisteme asistencije kao što su upozorenje na čeoni sudar sa automatskom funkcijom kočenja i prepoznavanje pešaka. Pored potpuno električnog modela Corsa-e, benzinske i dizel varijante su dostupne u tri nova paketa opreme: Edition po ceni od 15.850€ u Nemačkoj (preporučena cena uključujući PDV), a takođe tu su i paketi Elegance i posebno sportski GS Line.

Opel Corsa

PR Saopštenje: Opel

Прочитајте још
Ауто

Патентирана прва електролуминисцентна боја (ВИДЕО)

Ауто

Квебек одлучио: До 2035. сва возила морају бити електрична

Ауто

Алтернативна превозна средства као решење климатских промена

Ауто

„Судар“ прошлости и садашњости (ВИДЕО)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Translate »