КОРОНА ВИРУС: Праите најновије вести 

ВестиХроника

SORAJIN FUDBALER OPET PRAVI PROBLEME Izazvao nesreću u kojoj je poginuo čovek

Saobraćajna nesreća dogodila se u Beogradu 6. maja 2015. godine oko sedam sati, na uglu Bulevara oslobođenja i Ulice Veljka Lukića Kurjaka, nedaleko od Marakane. Mihajlović je svojim “porše kajenom” udario u “punta”, a zatim pobegao sa mesta nesreće.

 Osam sati kasnije, Mihajlović se sam predao policiji, uz pratnju advokata Milenka Milisavljevića, inače “specijaliste” za zastupanje i odbranu vozača, i svog oca Radmila Mihajlovića, bivšeg fudbalskog reprezentativca. S obzirom na to da je nakon predaje policija izmerila nivo alkohola u krvi i ustanovila da je imao manju količinu, ostalo je otvoreno pitanje koliko je imao u trenutku nesreće.

Takođe, iskaz svedoka, izvesnog Tomislava B, koji se od trenutka nesreće menjao dva puta, dodatno je učinio ovaj slučaj kontroverznim. Naime, on je najpre kazao kako je fudbaler prošao kroz crveno svetlo, ali je posle dva dana promenio priču, te se, samim tim, fudbaler našao na slobodi.

U međuvremenu, nesrećni Radoičić je od posledica povreda pao u komu, a deset dana kasnije preminuo je u bolničkoj postelji i uprkos naporima lekara da se njegov život spasi.

Ilustracija

Foto: Z. Ilić / RAS Srbija

Ilustracija

Inače, kao što je “Blic” ranije pisao, svedok Tomislav B. iz Aranđelovca, svedok nesreće, završio je iza rešetaka jer je pretukao svoju devojku a onda joj i pretio ubistvom.

Njegov slučaj je utoliko kontroverzniji jer je devojku napao istog dana kada je u tužilaštvu promenio iskaz u korist fudbalera, koga je na taj način oslobodio sumnje da je kriv za nesreću.

Sramna odbrana

Pred Višim sudom u Beogradu Mihajlović je 2017. godine kazao da je ubeđen da je čovek kojeg je usmrtio prošao kroz crveno svetlo, kao i da mu je pre raskrsnice izleteo pas kog je pokušao da izbegne.

Viši sud u Beogradu
Foto: Oliver Bunić / RAS Srbija

– Krenuo sam na trening. Ne mogu da se setim na kojoj udaljenosti sam video psa, ali skrenuo sam udesno. Pokušao sam da ga izbegnem i tada sam video to vozilo koje mi se iznenada pojavilo. Nisam uspeo njega da ga zaobiđem – ispričao je Mihajlović.

Advokatica oštećenih potom ga je pitala zašto je otišao sa lica mesta, na šta je Mihajlović odgovorio da je prišao da pomogne čoveku, ali on mu je rekao da ga ne dira.

– Uzeo sam telefon neke žene i pozvao sam Hitnu pomoć. Stvorila se gužva i ja sam se uplašio i sklonio u šumu gde sam se kretao gore-dole. Bio sam u šoku, zato sam pobegao. Ne mogu da se setim da li sam bio pristutan tokom uviđaja – izjavio je tada Mihajlović.

Nije se javljao porodici

Kako je za “Blic” ranije ispričala ćerka preminulog Radočića, fudbaler nijednom nije pozvao da se raspita za zdravstveno stanje njenog oca. Tek nakon što je nesrećni čovek preminuo, pozvao je porodicu da izjavi saučešće, rekaviši da mu je žao. Za razliku od fubalera, za zdravstveno stanje preminulog raspitivala se samo Mihajlovićeva majka Zorica.

– Stefan Mihajlović se nije javljao ni porodici ni bolnici da se interesuje za tatino zdravlje. Četvrti dan od nesreće javila se njegova majka i rekla nam da je njen sin u šoku, a da oni žele da pomognu i da se preko svih kućnih prijatelja raspituju za tatino zdravlje – kazale su ranije za “Blic” Draganove ćerke Jovana i Ana Radoičić.

Sekao Soraju po vratu i stomaku

Godinu dana nakon nesreće, dogodio se još jedan incident u kom je glavni akter bio Mihajlović. On je, naime, u svojoj kući posekao Soraju Vučelić sa kojom je nekada bio u vezi, a kasapljenju je prethodio verbalni konflik.

Soraja Vučelić
Soraja Vučelić

Soraja je, navodno, pre toga bila sa društvom na splavu, nakon čega je odlučila da sa provod nastave u vili Mihajlovića. Međutim, Mihajlovića je razjarilo to što je Soraja u nekom trenutku želela da ode, te je došlo do svađe.

Sorajina posekotina na vratu
Sorajina posekotina na vratu

Ipak, kada je sa povredama vrata i stomaka otiša u Urgentni centar, nije želela da lekari pozovu policiju. Ona je tada za “Blic” izjavila da ju je Mihajlović slučajno posekao nožem. Da li su strah ludost ili nešto treće razlog zbog kog nije prijavila Mihajlovića, po svemu sudeći će ostati misterija.

Прочитајте још
ВестиСрбија

УАЕ купили око 30 српских вишецевних ракетних бацача

ВестиСрбија

Делови булевара на Новом насељу без воде због хаварије

ВестиСвет

Строго је забрањено причати о коронавирусу

ВестиСвет

Оболели од короне најзаразнији у првим данима болести

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Translate »