КОРОНА ВИРУС: Праите најновије вести 

ВестиХроника

Pritvor za uhapšene tokom velike policijske akcije

Petru Guzijanu i Alenu Cigleru uhapšenih tokom velike akcije policije, Viši sud u Beogradu odredio je pritvor. Za Čabom Derom raspisana je poternica.

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor Petru Guzijanu, sinu ubijenog Jovana Guzijana Cunera, osumnjičenog da je pokušao da ubije Dragana Miladinovića Gageca, bivšeg pripadnika zemunskog klana prošle godine u avgustu.

Portparolka suda Bojana Stanković izjavila je Tanjugu da je Guzijanu određen pritvor zbog opasnosti od bekstva, okolnosti koje ukazuju da će uticati na svedoke kao i da bi u kratkom roku mogao da ponovi krivično delo.

Petar Guzijan se sumnjiči da je u avgustu prošle godine u Bulevaru Mihajla Pupina bio suvozač u automobilu iz kojeg je pucano na Miladinovića, koji je bio na motoru. Strelci su Milovanovića promašili.

Guzijan je uhapšen u petak u velikoj akciji policije na suzbijanju teških krivičnih dela.

Raspisana poternica za Derom

Za Čabom Derom raspisana je poternica zbog sumnje da je direktni izvršilac ubistva na Nebojšu Miloševića na Banovom Brdu 5. januara, dok je njegovom saučesniku Alenu Cigleru zvanom Mačka određen pritvor.

“Viši sud u Beogradu je odredio pritvor Deru i naložio raspisivanje poternice jer je u bekstvu”, rekla je Tanjugu Stankovićeva.

Der i Cigler se sumnjiče za krivično delo teško ubistvo na podmukao način u saizvršilaštvu.

Ovo ubistvo je zabeleženo kamerom sa okolne zgrade, a na snimku se vidi kako zastaje automobil iz kojeg izlazi muškarac u beloj jakni, izvlači pištolj iz torbe i puca u njega, potom ulazi u vozilo i beži u nepoznatom pravcu.

Mediji pišu da je Čaba Der plaćeni ubica koji je pre oko godinu dana izašao iz zatvora gde je robijao zbog ubistva kriminalca Branislava Jelačića 2004. godine.

Cigler je uhapšen u Subotici, a sumnja se da je on vozio automobil “punto” kojim se Der dovezao do mesta zločina. Vozilo je pronađeno u Beogradu.

Cigler je u oktobru prošle godine izašao sa višegodišnje robije.Прочитајте још
ВестиСрбија

УАЕ купили око 30 српских вишецевних ракетних бацача

ВестиСрбија

Делови булевара на Новом насељу без воде због хаварије

ВестиСвет

Строго је забрањено причати о коронавирусу

ВестиСвет

Оболели од короне најзаразнији у првим данима болести

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Translate »