Политика приватности

Правила и услови коришћења

Коришћењем било ког дела портала Српска Реч (www.srpskarec.com), сагласни сте и прихватате све наведене услове коришћења. Уколико се не слажете с условима који су овде наведени, молимо Вас да не користите овај портал.

Ни један део портала не сме се користити у незаконите сврхе, нити за промовисање истих. Коришћење говора мржње, ружних речи, вређање и дискриминација на расној, националној, верској, полној и било којој другој основи сматра се кршењем правила и услова коришћења портала.

Сви посетиоци имају право да бесплатно (осим ако није другачије наведено) користе сервисе портала, уколико не крше услове коришћења.

Сервис претраге и агрегације вести

Портал пружа својим корисницима сервис агрегације и претраге вести у доброј намери. Портал линкује вести и текстове са других сајтова уз уредно навођење извора. Портал нема ауторска права над садржајима које линкује и није одговоран за њихову садржину иако се апстракти текстова могу прочитати и на порталу.

Портал није одговоран за садржаје других сајтова, чак иако сте на неки сајт упућени линком са портала.

Уколико сматрате да је портал повредио ваша ауторска права линковањем и објављивањем апстракта вашег садржаја, молимо вас да нас контактирате.

Информације и сервиси

Информације које се налазе на порталу су јавне, преузете из других медија и као такве без модификација објављене, те портал не може преузети одговорност за њихов садржај.

Ауторски текстови у власништву портала би требало да су тачни и јавности су понуђени у најбољој намери. Портал има неотуђиво право да мења ауторске садржаје који су у његовом власништву по сопственом нахођењу.

Информације објављене на порталу могу бити застареле, а корисник портала има обавезу да провери тачност навода који се помињу у садржајима.

Уколико преузимате информације за објављивање на другом медију обавезни сте да портал наведете линком као извор.

КОРИШЋЕЊЕМ ПОРТАЛА СРПСКА РЕЧ СМАТРАМО ДА СТЕ У ПОТПУНОСТИ УПОЗНАТИ И САГЛАСНИ СА ГОРЕ НАВЕДЕНИМ ПРАВИЛИМА И УСЛОВИМА КОРИШЋЕЊА.

Translate »