Srbija Vesti

“Ovo je naš protest”: Vesić o najavljenom štrajku glađu

Vesić o štrajku

Kako je rekao, cilj njegove odluke da stupi u štrajk glađu, koju su podržali funkcioneri grada i gradski odbornici, je da se skrene pažnja javnosti na, kako je rekao, “huligane, divljanje na ulicama Beograda i sprečavanja da se grad razvija”.

Istakao je da će danas u 14 sati objaviti šta će se tačno po tom pitanju uraditi.

“- Ovo je naš protest. Bilo je dosta ćutanja. Oni koji mrze Beograd, ta divljačka manjina ne može da teroriše većinu građana Beograda – rekao je Vesić za Studio B.

On je pozvao građane da “ne nasedaju na pozive opozicije “koja želi da izazove nerede i krv na ulicama grada””.

– “Ne dobija se vlast u zemlji rušenjem institucija i napadima na radnike već na izborima. Tako se stvari rešavaju u demokratiji – rekao je Vesić i dodao da opozicija ima pravo na izražavanje svog mišljenja, što niko ne spori, ali nema pravo da sprečava projekte u Beogradu.

1 Komentar

  • Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: ([email protected])
    Kontaktirajte putem aplikacije WhatsApp: +16014560144
    za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanju

Dodajte komentar