Hronika Vesti

Otkrivamo: Pijana ubila prijatelja motkom posle svađe?

Detalji zločina u selu Guncati kod Knića, gde je, kako se sumnja, Marina S. (33) usmrtila Petra P. (66). Prvo prijavila da je u pitanju prirodna smrt, a potom, ipak, sve priznala.


UBISTVU Petra P. (66), prošlog četvrtka u selu Guncati kod Knića, po svemu sudeći kumovali su alkohol i svađa. Zbog zločina je uhapšena Marina S. (33) koja se tereti da je nesrećnog čoveka udarila drvenom motkom u grudi. Kako je utvrđeno, njemu je puklo rebro, koje je zatim probilo plućno krilo i usmrtilo ga.

Pokojni Petar P. (66), rodom je iz sela Brđani kod Gornjeg Milanovca. Ubistvo se dogodilo u Marininoj kući, gde je živela sa dve maloletne ćerke. Ona je uhapšena i nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu, određen joj je pritvor do 30 dana. Nezvanično saznajemo da je Marina prvo policiji prijavila da je Petar umro prirodnom smrću, a potom je, ipak, priznala zločin.

U selu Guncati nerado govore o ovom slučaju. Meštani kažu da niko pouzdano ne zna šta se tačno desilo u kući gde su u trenutku zločina bili samo Marina, Petar P. i izvesni Neša, njihov, navodno, zajednički poznanik iz okoline Užica.

– Taj mladić iz Užica, koliko znam, pomagao je mojoj ćerki oko brige o mališanima – priča Ilija Bečanović, otac osumnjičene Marine S. – Ne znam u kakvom je odnosu bila sa tim starijim čovekom iz okoline Gornjeg Milanovca, niti sam se u to mešao. Ona je živela u kući koju je dobila u nasledstvo od svog dede, mog oca, nekoliko stotina metara od moje kuće.


Dodajte komentar