Sport

OSTOJA SE NE ŠALI: Partizan DOBIJA pozivinicu za Evroligu!

Košarkaši Partizana eliminisani su u polufinalu ABA lige od Crvene zvezde sa 2:1 i na taj način ostali bez borbe za pehar, ali i plasmana u Evroligu. Ipak, kako prenosi „Informer“, predsednik crno-belih Ostoja Mijailović rekao je da će klub iz Humske tražiti vajld kartu za takmičenje u Ervoligi.

– Naše šanse za Evroligu nisu potpuno izgubljene. Postoji mogućnost da dobijemo specijalnu pozivnicu, ali za to je potrebno da Valensija osvoji Evrokup i tako obezbedi plasman u elitu. Godinama smo igrali to takmičenje i svakako sa zaslužujemo povratak u elitno takmičenje- rekao je predsednik crno-belih.

& Komentara

  • Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: ([email protected])
    Kontaktirajte putem aplikacije WhatsApp: +16014560144
    za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanju

Dodajte komentar