КОРОНА ВИРУС: Праите најновије вести 

Занимлјивости

Ognjen Vranješ napravio niz ispada, a sada je IZBAČEN IZ REPREZENTACIJE

Ognjen Vranješ danima je u centru skandala zbog prepiske sa Jelenom Karleušom nakon koje je izbio rat između njega i Duška Tošića, međutim ovo nije jedini izlet bosanskog fudbalera budući da mu i na polju sporta ne cvetaju ruže.

Vranješ je poslednjih meseci napravio niz ispada, a veliku prašinu podigao je tetovažom četničkog nadvojvode Đujića, a potom i konstantnim svađama i prepirkama po socijalnim mrežama, piše portal oslobođenje.ba.

Kako nezvanično saznaje ovaj portal, Ognjen Vranješ završio je karijeru reprezentativca i neće biti pozvan u sastav BiH reprezentacije tokom kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020, nakon što je Fudbalski savez Bosne i Hercegovine osudio njegovo ponašanje zvaničnim saopštenjem.

Podsetimo, fudbaler je već danima u žiži interesovanja javnosti zbog obračuna sa Duškom Tošićem. Porodična drama u domu Karleuša – Tošić izbila je 3. januara, kada je Duško Tošić, po povratku iz Kine gde igra za Guangdžou, iz nekog razloga posumnjao da se Karleuša dopisuje sa drugim muškarcem. Oteo joj je mobilni i u njemu našao sporne poruke od svog kolege Vranješa, odbrambenog igrača belgijskog Anderlehta i bosanske reprezentacije.

Kao što je “Blic” već pisao, bosanski reprezentativac je najpre indirektno prozvao Tošića, poručivši da se on nikoga ne boji.

– Znate kako ja svima kažem: “Ja sam s one strane Drine” (iz Bosne, prim. nov). Ne sa ove (iz Srbije, prim. nov), gde su “šatro” mangupi, tako da ne želim da pričam na tu temu. Zaboravite tu priču! Zovite Duška, njihova kuća je priča po medijima! Možeš s njim da komuniciraš. Srećna vam Nova godina! I to je to – rekao je Vranješ za “Blic”.

– Recite Dušku da **** *****. Slobodno mu to prenesite, toliko od mene. Samo mu slobodno recite da mi ****** *****. J**e mi se, rešava problem svoje žene – poručio je Ognjen Vranješ mužu svoje tajne dopisne prijateljice.Прочитајте још
Занимлјивости

Све светске валуте под командом Павловчанина Зорана Милошевића

Занимлјивости

НАСА успоставила контакт са сондом „Војаџер 2“ која путује свемиром већ 43 године

Занимлјивости

Човек и пас - пријатељство које траје 11.000 година

Занимлјивости

Желите ли да знате какав је астероид вредан 10.000 билијарди долара

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Translate »