Auto

Odložena premijera novog VW Golf Mk8!

Osma generacija najpopularnijeg nemačkog automobila, modela VW Golf će premijerno biti predstavljena tek nakon Sajma automobila u Frankfurtu.

Predstavnici Volkswagen grupacije su godišnjoj konferenciji početkom nedelje potvrdili da novi Golf stiže ove godine. Međutim, to se sada izgleda promenilo. Naime, plan kompanije VW je bio da predstavi novi Golf Mk8 na Sajmu automobila u Frankfurtu. To je i logičan potez budući da bi tako on bio jedna od zvezdi, i to na domaćem terenu. Međutim, taj plan se promenio, te je premijera odložena.

U svakom slučaju, novi Golf bi premijerno trebalo da bude predstavljen pre kraja ove godine. Nemački Bild je kao razlog odlaganja premijere naveo “tehničke probleme”, međutim, iz VW-a to demantuju. Oni su naveli da jednostavno žele da premijera novog Golfa bude ekskluzivna, te da ne žele da on deli “pozornicu” sa stotinak drugih modela.

VW Golf Mk8
VW Golf Mk8

Naravno, samim tim će i početak prodaje biti odložen za početak sledeće godine. Jurgen Stockman, šef prodaje i marketinga Volkswagen grupacije je naveo da bi početak prodaje krajem godine bio pogrešan potez. Naime, tada su Novogodišnji i Božićni praznici, te tada niko ne kupuje automobile.

Iako u zadnjih nekoliko godina svedočimo sve većoj popularnosti krosover i SUV modela, komapktni modeli su još uvek izuzetno popularni. Segment kompaktnih automobile će postati još zanimljiviji. Osim premijere novog Golfa, u taj segment stiže i nova Škoda Scala. Ford je krejem prošle godine predstavio novi Focus, a sledeće godine se očekuje i premijera nove generacije modela Peugeot 308.

Špijunske fotografije: Carscoops

VW Golf Mk8

& Komentara

  • Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: ([email protected])
    Kontaktirajte putem aplikacije WhatsApp: +16014560144
    za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanju

  • I cling on to listening to the news speak about getting free online grant applications so I have been looking around for the top site to get one. Could you advise me please, where could i get some?

Dodajte komentar