КОРОНА ВИРУС: Праите најновије вести 

ВестиХроника

Nesreća na Dedinju: Vozači i svedoci tvrde da je ulica bila ZALEĐENA, u “Vodovodu” sve DEMANTUJU

Do užasne nesreće došlo je rano jutros, oko šest sati, na Dedinju, kod bolnice “Dr Dragiša Mišović”. Prema do sad poznatim informacijama, haos je nastao nakon što su se prvo sudarila dva vozila. Jednim od njih upravljala je voditeljka Dea Đurđević.

Smrskan automobil koji je vozila Dea Đurđević

Prema informacijama sa lica mesta i od voditeljkinih kolega, ona je odmah nakon udesa pozvala televiziju kako bi se javila da će kasniti na posao jer je imala manji udes. U tom trenutku izašla je iz automobila kako bi se sa drugim vozačem dogovorila oko saniranja šteta na vozilima i tada je na nju naleteo autobus! Od siline udarca autobus je mladoj voditeljki na licu mesta otkinuo ruku.

U trenutku jezivog udarca, Dea je telefonom razgovarala sa kolegom, sa kojim vodi “Jutarnji program” na “Pinku”, Predragom Sarapom.

– Ona je izašla kako bi proverila šta se desilo u udesu. Onda je pozvala Sarapu i rekla mu da će kasniti na televiziju, objasnila mu šta se desilo i zamolila da počnu “Novo jutro” bez nje. U tom trenutku, autobus je naleteo i udario je. Ona je vrisnula – kaže za “Blic” izvor upućen u čitavu situaciju.

Smrskan automobil koji je vozila Dea Đurđević Foto: RAS Srbija

Smrskan automobil koji je vozila Dea Đurđević

Na Đurđević je naleteo autobus gradskog prevoza na liniji 78. Kako smo saznali od očevidaca horor nesreće, autobus je bio pun putnika.

Vozač autobusa ispričao je da je izgubio kontrolu nad vozilom jer je kolovoz bio klizav zbog vode koja se izlila nakon pucanja cevi.

– Kako je rekao naš vozač, on je pokušao da obiđe dva automobila koji su prethodno bili zaustavljeni, jer je došlo do kontakta između njih. Međutim, autobus je potom udario bočno u automobil koji je bio parkiran na trotoaru, odbio se o njega i tako je nastala nezgoda. U tim trenucima vozač ne može da vlada vozilom. Žao nam je što se to desilo – rekao je Drago Tošić, direktor Konzorcijuma privatnih autoprevoznika.

Tragovi krvi na mestu stravične nesreće Foto: RAS Srbija

Tragovi krvi na mestu stravične nesreće

Kako je ispričao autobus ima 42 godine i do sada nije imao problema u saobraćaju.

– Rekao je da je vozio sporo i da se voda slivala niz ulicu zbog pucanja cevi – rekao je on.

Nakon toga usledio je još jedan udes kada je na sva ova vozila naleteo i autobus na liniji 59.

U karambolu su pored voditeljke teško povređene još dve osobe. One se nalaze na VMA i u stabilnom su stanju.

Voditeljka Dea Đurđević teško povređena u udesu na Voždovcu Foto: Instagram

Voditeljka Dea Đurđević teško povređena u udesu na Voždovcu

Svedoci užasa na mestu nesreće kažu da je do nesreće došlo jer je put bio jako klizav.

– Ulica je bila zaleđena. Puna 78-ica je naletela na automobil i tu devojku. Čula sam da je bilo povređenih i u autobusu – rekla je radnica na obližnjoj trafici.

Svedok koji je pričao za list “Alo”, rekao je da je ulica bila jako klizava i da su lekari jedva došli do teško povređene voditeljke.

– Lekari hitne su se klizali, svi su se klizali kad su došli, nisu mogli lepo ni da joj priđu zbog te vode koja je toliko zaledila, da je to bio pakao. Ti ljudi iz Hitne, zaista svaka im čast, baš su se potrudili. Oni sve vreme nisu hteli da odustanu ni od toga da joj nađu ruku, a to je moralo hitno da se uradi, ni od toga da nju zbrinu što bolje i na svaki mogući način. Stvarno svaka im čast – rekao je jedann od očevidaca za taj list.

Vodovod: Nije bilo vode, ni leda

Međutim, u “Beogradskom vodovodu” tvrde da nikakvog leda nije bilo na mestu nesreće, kao i da nisu ni znali za postojanje kvara na ovom mestu.

– Kvar nam je prijavljen od strane Operativnog centra grada tačno u 7.03 jutros, dakle nakon nesreće koja se dogodila – kažu iz “Beogradskog vodovoda i kanalizacije”.

U ovom preduzeću dodaju da u pitanju čak nije ni veliki kvar.

– Cev je pukla na raskrsnici sa Ulicom Teodora Drajzera. Nije tu bilo šikljanja vode, niti stvaranja bara, jednostavno je bilo vode samo uz trotoare. A voda se nije slivala ni duž Ulice Ljutice Bogdana – tvrde iz ovog gradskog komunalnog preduzeća.

Прочитајте још
ВестиСрбија

УАЕ купили око 30 српских вишецевних ракетних бацача

ВестиСрбија

Делови булевара на Новом насељу без воде због хаварије

ВестиСвет

Строго је забрањено причати о коронавирусу

ВестиСвет

Оболели од короне најзаразнији у првим данима болести

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Translate »