КОРОНА ВИРУС: Праите најновије вести 

ВестиРусија

Москва: У току суђење Алексеју Наваљном

navaljni pred sudom

Руски опозиционар Алексеј Наваљни снимљен је у Московском градском суду пре почетка његовог саслушања које је у току. Суд разматра петицију руских федералних затворских власти, које желе да Наваљног затворе по обновљеној казни због кршења услова условне казне у случају Ивес Роцхер. Полиција је оградила подручје око суда и до данас ухапсила више од 200 људи који су се налазили у близини зграде.

Политичар се поново подсетио на одлуку Европске конвенције: „Европски суд за људска права део је правосудног система Русије, будући да је Русија део Савета Европе. Донео је пресуду у којој је црно-бело написао да у случају Ивес Роцхер чак није било злочина. Потпуно је измишљено “.

„Већ је 2021, али они настављају да ми суде у овом случају, суди им се са жустрином манијака. Зашто у овом случају? Кривичних случајева ми не недостаје. Неко заиста жели да ни један корак не направим као слободна особа. Разлог за све је мржња и страх од једне особе која живи у бункеру. Урадио сам оно што сам преживео по његовом наређењу “.

“Добро. Објасните како бих могао боље да испуним своје обавезе? Пао сам у кому, пробудио се, контактирао адвокате, послао преко њих писани текст о томе где сам. Имали сте адресу, све контакт бројеве. Лечио сам се, био на физиотерапији. Затим сам купио карту за Москву и вратио се. Шта сам друго могао?” – питао је Наваљни.

Прочитајте још
Русија

Преко 60.000 људи на улицама широм Русије, погледајте како је то изгледало

Русија

Путин оштро поручио: Наш одговор ће бити брз и жесток

Русија

Истражује се Путинова „најтајнија“ званична резиденција (ФОТО и ВИДЕО)

Русија

На годишњицу Гагарина, Путин каже да Русија мора да остане „свемирска сила“

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Вреди прочитати...
Недеља у Русији: Упркос хладноћи и полицијској бруталности неустрашиви Руси на улицама (УЖИВО)
Translate »