КОРОНА ВИРУС: Праите најновије вести 

ВестиСрбија

Момировић: Проходни сви путеви првог и другог реда

Момировић је током обиласка путне базе Врчин позвао возаче да не крећу на пут без одговарајуће зимске опреме, а посебно возаче теретних возила, пошто је због њих највише било застоја.

Представници Путева Србије најавили су том приликом да ће за пар сати бити нормализован саобраћај и на аутопуту код Црвене Река ка Пироту, на источном краку Коридора 10, где је саобраћај био прекиду у возној траци.

Министар је рекао Танјугу да сви морају да буду тога свесни, као и да путари нису мађионичари уколико возачи не користе зимску опрему.

Честитао је путарима новогодишње и божићне празнике истичући да су радили све време и захвалио им што су радили пуном паром и што ниједног тренутка није било већих застоја.

“Сви аутопутеви, као други путеви првог и другог реда су проходни иако снег све време пада. Молим људе да разумеју да ми одржавамо 15.700 км путева и да пружамо подршку и локалним самоуправама када очистимо наше приоритете”, нагласио је министар.

Руководилац Зимске службе у Путевима Србије Зоран Стојисављевић каже да је због веће количине воде дошло до просипања материјала на објекту у изградњи на аутопуту код Црвене Реке, да екипе рашчишћују терен и да ће за пар сата бити нормализован саобраћај.

В.д. директора Путева Србије Зоран Дробњак каже да је саобраћај на том делу био у прекиду само у возној траци, али да се одвијао претицајном траком.

close

ПРЕТПЛАТИ СЕ НА СРПСКУ РЕЧ

Примај најновије обавести директно на емаил адресу.

Не шалјемо спам поруке! Прочитај нашу политику приватности за више информација.

Прочитајте још
ВестиСрбија

Ђурић уверен да ће Србија имати добре односе са САД

ВестиСрбија

Објектив: Мика Алексић је радио за Државну безбедност! Преко деце су пратили њихове родитеље

ВестиСвет

Бајден враћа Америку у СЗО!

ВестиРусија

Путинова палата има много заједничког са Берлусконијевом вилом (ФОТО)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Вреди прочитати...
У Бразилу скоро 30.000 новозаражених, преминуло 469 људи
Translate »