КОРОНА ВИРУС: Праите најновије вести 

Спорт

Legendarni Agasi: Možda sam tokom saradnje s Novakom neke stvari gurao na silu

Ne znam da li je bilo potrebno više vremena da te stvari svari, ili sam samo stvorio dodatni nemir u njegovom životu – rekao je legendarni Amerikanac.

– Teško je ući u nečiju glavu. Nadam se da sam nešto doprineo, ali potrebno je dvoje za to, znate. Verovatno ima mnogo stvari koje sam mu tokom naše saradnje na silu gurao, ne znam da li je bilo potrebno više vremena da te stvari svari, ili sam samo stvorio dodatni nemir u njegovom životu – rekao je Agasi.

Legendarni Amerikanac je dodao da teniski fanovi zaslužuju da gledaju Đokovića na najvećem nivou, te da će njegova dominacija trajati.

– Kako god bilo, tenis je dobio ono što zaslužuje – Đokovića na najvišem nivou. Oduševljen sam time što radim, on je neko za koga takođe navijam. Kada smopočeli da radimo, bio sam ubeđen da će osvajati dva Slema godišnje u naredne tri ili četiri sezone i sigurno je na dobrom putu da to učini – dodao je osvajač osam grend slem titula.

Agasi se dotakao i svog sadašnjeg klijenta, bugarskog tenisera Grigora Dimitrova, naglasivši, ipak, da je sve osim Đokovićevog trijumfa na Australijen openu iznenađenje.

– Ja se nadam da će i Grigor imati svoju reč. Turnir je praktično tek počeo, sve što možemo jeste da se pozovemo na istoriju, a ona kaže da je Novak na svom najvišem nivou i da je spreman da ponovo osvoji pehar. On voli da igra u Australiji, uslovi mu odgovaraju i naravno da je favorit – naglašava nekadašnji Noletov trener.

Agasi se osvrnuo na jednu od najaktuelnijih teniskih tema, a to je moguće penzionisanje britanskog tenisera Endija Mareja.

– Niko ne zaslužuje da bude na terenu sa bolom, a pogotovo velikan kao što je on. Bilo je teško gledati ga kroz šta prolazi, znam da je sigurno morao razne stvari da radi kako bi bio iole spreman, pa potpuno mogu da razumem njegova osećanja i njegovu odluku. Ne znam ipak da li je to definitivno, zvučao mi je kao da je još u dilemi. Tenisa radi, nadam se da nije, ali ako nije zdrav i ako oseća bol… Želim mu sve najbolje –istakao je Andre Agasi.


Related posts
Спорт

Новак Ђоковић рекао Американцима по чему би волео да га памте

Спорт

Лига конференција: Партизан против Гента, Флоре и Анортозиса

Спорт

Станковић у Клуж повео 23 фудбалера, Дегенек у тиму

ВестиСпорт

Бронзане одбојкашице стигле у Београд

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Translate »