Srbija Vesti

Kompanija Moj Kiosk ulepšala uskršnje praznike mališanima

Useljenje u novu zgradu Prihvatilišta za decu u Beogradu, za koju su godinama prikupljana novčana sredstva, svečano je obeleženo uskršnjom humanitarnom revijom „Srpske modne kuće za decu Prihvatilišta“ u organizaciji agencije Fabrika. Kompanija Moj Kiosk tradicionalno je podržala reviju koja je ove godine održana na velikom platou ispred novog prostora Prihvatilišta na Zvezdari, u prisustvu donatora, poznatih ličnosti i predstavnika medija.

“Kompanija Moj Kiosk sa velikim zadovoljstvom već godinama podržava humanitarne manifestacije za decu Prihvatilišta. Drago nam je što smo današnjim druženjem doprineli da štićenici ove ustanove osete deo praznične atmosfere jer sva deca zaslužuju da te posebne trenutke provedu u miru i radosti. Iskoristila bih priliku da pozovem kompanije i pojedince da daju svoj doprinos kako bi mališani iz Prihvatilišta tokom cele godine imali sve što im je neophodno”, izjavila je Olivera Papić, direktorka korporativnih poslova i marketinga Moj Kiosk grupe.

Prihvatilište za decu zbrinjava najosetljivije kategorije mladih iz cele Srbije, među kojima su žrtve nasilja, zlostavljanja i zanemarivanja, žrtve trgovine ljudima, deca bez roditeljskog staranja, deca ulice. Useljenjem u novu zgradu, šticenici su konačno dobili dovoljno prostora za spavanje, odmor i sve aktivnosti kojima se pripremaju za dostojanstven život van ove ustanove.

Izvor – SRNA

& Komentara

  • Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: ([email protected])
    Kontaktirajte putem aplikacije WhatsApp: +16014560144
    za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanju

Dodajte komentar