КОРОНА ВИРУС: Праите најновије вести 

Економија

Комисија условно изузела уговоре између Телекома и Теленора

“Због исказаног интересовања јавности, непотпуних и нетачних информација изношених током поступка, Комисија ће у циљу тачног информисања објавити комплетна решења са образложењима која не садрже заштићене податке чим се испуне процесни услови за то, односно одлуци о захтевима поменутих друштава за заштиту података (цл. 45. Закона о заштити конкуренције)”, навела је Комисија у саопштењу.

Комисији за заштиту конкуренције крајем јануара је саопштила да су јој се обратиле компаније Телеком Србија а.д. и Теленор Србија са захтевом за појединачно изузеће.

“Како би спречили даље погрешно информисање јавности, истичемо да овде није реч о концентрацији (спајању) два или више тржишна учесника вец о изузецу од забране уговора о ограниценој и дефинисаној пословној сарадњи у одреденом сегменту пословања. Напомињемо да је Комисија и у својој досадашњој пракси (Изузети споразуми) вец поступала по захтевима за појединацно изузеце уговора закљуцених измеду уцесника активних на тржишту електронских комуникација Теленор – ВИП мобиле, Теленор – СББ, итд”, навела је Комисија у том саопштењу.

ИЗВОР:
Линк

Прочитајте још
Економија

Вучић: Фабрике и радна места могу да задрже младе у Србији

Економија

Мали: За улагања у инфраструктуру 430 милијарди динара

Економија

Сточари и даље у губитку, ниска откупна цена млека

Економија

Премијерка Брнабић: Вучић до краја априла отвара још једну фабрику

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Вреди прочитати...
ГРУ, ФСБ и СВР: Ево звог чега је Америка увела санкције Русији
Translate »