КОРОНА ВИРУС: Праите најновије вести 

Занимлјивости

Jelena Karleuša u centru skandala koji potresa region

Jelena Karleuša na Tviteru “objasnila” zašto one gole fotke nisu njene. Podelila fotografije muškog polnog organa ne preterane veličine za koji tvrdi da pripada Ognjenu Vranješu. Poruka za Vranješa: “Ubij se, crve!”.

Nakon što su mediji u Srbiji i regionu objavili eksplicitne fotografije za koje tvrde da se na njima nalazi Jelena Karleuša (ona je potom saopštila da je “reč o fotošopu”) i doveli je u vezu sa fudbalerom iz BiH Ognjenom Vranješom, “igranka” je nastavljena na društvenim mrežama.

Karleuša je našla za shodno da objasni i “dokaže” da gole fotografije na kojima se jasno vidi ženski polni organ, zapravo, nisu njene. A evo i zašto: pevačica tvrdi da “slike na kojima se vidi ženski polni organ nemaju veze sa njenim polnim organom”.

– Evo, otkriću vam tajnu, kad sam već primorana. Imam MLADEŽ na tom mestu. Vrlo karakterističan. Moj muž to zna. Nažalost, primorana sam da ovakvu intimu delim sa vama – napisala je  Jelena na svom Fejsbuku i objasnila kako ni na veći ostalih fotografija nije ona, a da su neke ukradene iz njenog telefona, da su obrađene i plasirane kako bi se povredila njena porodica.

Ali, to nije bio kraj.

Karleuša je takođe podelila i prepisku sa Ognjenom Vranješom (objavila je i njegov broj telefona koji koristi u Belgiji – on je igrač Anderlehta), u kojoj joj fudbaler piše da će se ubiti i da joj je najbolji drug, potom njegovu fotografiju na kojoj plače za njom, ali i fotografiju muškog polnog organa, za koji tvrdi da pripada Vranješu.

A tu fotografiju joj je, kaže ona, prosledila koleginica, koja je “šalje svima”.

O Ognjenu Vranješu je napisala i koji red na svojoj Fejsbuk stranici. I to vrlo oštre poruke, optužujući ovog fudbalera da je sve “zakuvao” i da će “platiti za svo zlo koje je probao da nanese njoj i njenoj porodici”.

– Ti crve mali nećeš fudbal zaigrati više nigde. Ni u jednom klubu, niti za reprezentaciju! U Bosni znaju da si šizofrena budaletina i nikome ne trebaš! Svi te preziru jer si fašističko, rasističko go*no! Ti crve bolesni možeš da montiraš slike i snimke i štagod ti padne na pamet, možeš da rodiš snimak kako ti golom gu*icom sedim na njušci, možeš da smisliš šta god hoćeš – ne možeš mi ugroziti ni brak, ni porodicu. A tako si silno, crve, to želeo! Žalim tvoju ženu i tvoje dete, crve! Al, kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sad svo zlo vratiti tvojoj! Bežite! Iselite se, crve! Brzo!!! Sve ovo što si uradio da bi me kaznio što nisam želela da budem sa tobom – džabe ti je – napisala je Karleuša i nastavila u istom tonu:

– Po cenu mog života, po cenu da se razvedem, a neću, po cenu da mi prete smrću – ti crve mali, možeš samo da me sanjaš! Džabe si mi slao slike tvog mikroku***ća koje sam brisala, džabe si mi slao poklone, ruže, džabe si mi pretio i ucenjivao da ćeš me razapeti, džabe si pretio da ćeš se zbog mene ubiti – ti crve meni ne možeš ništa!

Napisala je i da mu se smeju svi, uključujući njenog muža, takođe fudbalera Duška Tošića.

– Duško Tošić je za tebe, crve mali, neko kome nisi ni do kolena! Ni kao fudbaler, niti ste ista vrsta! Ti si crvić i pi**** željna slave koju nikad nećeš imati, a on je muškarčina i ljudina! Smejemo ti se sad zajedno crve! Smeju ti se svi! Smeju ti se sve pevačice, a ima ih mnogo, koje opsedaš porukama i slikama! Paćeniku!”.

Karleuša mu je dala predlog:

– Moj savet ti je da se ubiješ odmah! Odmah! Jer će te je*** prvi muškarac koji naleti na tebe! Jeb*** te jer si mučenik koji je udario na majku dvoje dece i ženu, onako kako to nijedan muškarac nikada ne bi! Samo gnjide kao što si ti! Ti si završio svoje! Je*** li ti seme devijantno!”.

Tošić je kratko rekao da su on i supruga “jači nego ikad, a go*na će uvek da se*u”.

Ognjen Vranješ je takođe reagovao, navodeći da su se on i Jelena upoznali preko Instagrama pre dve godine i da je “tako sve počelo”.

– Razmenili smo brojeve telefona i ušli u sve ovo. Za te dve godine doživeli smo i preživeli sve i svašta – od zajedničkih putovanja, dolaženja kod mene u Atinu (bio je igrač atinskog AEK-a, prim. aut.), viđanja na raznim mestima, pa čak i kod nje kući… Ja nisam psihopata, ni paćenik, kako ona želi da me predstavi. Pre će biti da je to ona i spreman sam da to dokažem. Nisam nimkoga jurio, niti prisiljavao! Sve je bilo dobrovoljno, uz obosrano zadovoljstvo. Prema tome, gospodine i gospođo Karleuša, krivce tražite među vama samima. Meni je jako žao moje porodice koja je izložena svemu ovome, ali ovo je jedini način da kažem istinu o svemu i zaštitim sebe i svoju porodicu.close

ПРЕТПЛАТИ СЕ НА СРПСКУ РЕЧ

Примај најновије обавести директно на емаил адресу.

Не шалјемо спам поруке! Прочитај нашу политику приватности за више информација.

Прочитајте још
Занимлјивости

Кад нема логике: Возач кола Хитне помоћи возећи остао без дозволе због пребрзе вожње

Занимлјивости

Колико знате о лјудској кожи?

Занимлјивости

Фирма која плаћа 3000 долара да спавате на послу

Занимлјивости

Цимет је здрав, али постоје ситуације када га требате мање конзумирати

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Translate »