КОРОНА ВИРУС: Праите најновије вести 

Вести

Хвала на 20.000 посета дневно!

српскареч

Српска Реч постоји већ две године и константно бележи раст читаности, како из Србије, тако и из других земалја. Важно је напоменути да је наш тим редизајнирао страницу и прихватио понуде пар младих лјуди да преносе, анализирају и пружају увид у битна дешаванја из Србије и света. Аполитични, боримо се да до вас дођу праве вести засноване на чињеницама. Овај информативни портал настао је из лјубави према Србији и свим Србима у свету, који су нашу землју морали напустити из много разлога.

Такође, осим актуелних вести из Србије, преносимо, преводимо и анализирамо дешаванја у Русији, а захвалјући младим лјудима успели смо направити и категорију вести које се објавлјују исклјучиво на Руском језику.

У тешком и неизвесном периоду због коронавируса, одлучили смо да не будемо дио медијске машинерије чије почетне странице броје десетине вести дневно о коронавирусу. Након одређеног времена, почели смо да објављујемо седмичне извештаје о коронавирусу у Србији и свету, а наше време смо преусмерилк з објаву једнако важним вестима из Србије и света.

Статистика посета нашој страници говори много, а поређенја ради у 2018. години имали смо близу 3.000 посета дневно, 2019. година бележила је просечно 6.500 посета дневно а уласком у 2021. годину бележимо 15.000 до 20.000 посета дневно.

Да уважавамо сугестије и предлоге наших читаоца показали смо и редизајном веб странице где смо успели убрзати приказиванја за 70%, а такође смо и превели читаву страницу и за све објаве користимо ћирилицу.

У наредном периоду наш фокус ће бити на друштвеним мрежама где желимо да се спојимо са нашим читаоцима из Србије и света, као и засебног дела где читаоци могу писати своје вести. Још увек ваше вести и упите можете слати на емаил адресу [email protected].

Хвала Вам!

close

ПРЕТПЛАТИ СЕ НА СРПСКУ РЕЧ

Примај најновије обавести директно на емаил адресу.

Не шалјемо спам поруке! Прочитај нашу политику приватности за више информација.

Прочитајте још
ВестиСрбија

Ђурић уверен да ће Србија имати добре односе са САД

ВестиСрбија

Објектив: Мика Алексић је радио за Државну безбедност! Преко деце су пратили њихове родитеље

ВестиСвет

Бајден враћа Америку у СЗО!

ВестиРусија

Путинова палата има много заједничког са Берлусконијевом вилом (ФОТО)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Вреди прочитати...
Због пандемије производња домаћег пива опала и до 90 одсто
Translate »