КОРОНА ВИРУС: Праите најновије вести 

ВестиХроника

HOROR: Mladić izboden ispred zgrade, komšije ga zatekle u lokvi krvi

Prema nezvaničnim informacijama navodno je ispred zgrade rano jutros došlo do drame kada je izbodni mladić drugog dečka pokušao da zatvori u gepek i da ga tako vozi. Do čitave drame je kako navode komšije došlo zbog devojke i dodaju da je nakon velike svađe ona pozvala dva druga koji su došli, napali i izboli mladića.

Mladić izboden u grudi posle svađe na Paliluli
Mladić izboden u grudi posle svađe na Paliluli

– Devojka je vrištala, pa je pozvala još dva momka koji su došli i napali tog koji je strpao momka u gepek – kažu komšije koje su čule graju i viku ispred zgrade dodajući da se i devojka sukobila sa izbodenim mladićem, te mu je vukući ga pocepala deo jakne.

Prema rečima komšija momka je nakon incidenta zbrinula ekipa Hitne pomoći koja ga je zatekla u lokvi krvi, dok je šlep služba odvezla automobil u kome je pokušao da “gepekuje” drugog mladića.

– Kada smo jutros dolazili na posao zatekla nas je jeziva scena, mnogo krvi na ulici i policija. Hitna pomoć je već tada odlazila. Čuli smo da je mladić izboden i da policija traga za oružjem – rekao je za “Blic” jedan od radnika sa gradilišta u blizini mesta zločina.

Na licu mesta su obilni tragovi krvi
Na licu mesta su obilni tragovi krvi

Na licu mesta su obilni tragovi krvi koji ukazuju da se ispred zgrade dogodio užas.

– Preplašila sam se jutros kada sam izašla da prošetam psa. Krv na stepenicama i krv na ulici. Čini mi se da je baš iskrvario budući da je trag krvi na ulici dug nekoliko desetina metara – priča jedna od stanara zgrade ispred čijeg ulaza se dogodila nesreća.

Trag krvi dug je nekoliko desetina metara
Trag krvi dug je nekoliko desetina metara

Stanari ove paliluske ulice ne znaju ko je mladić koji je bio žrtva ovog stravičnog napada, kao ni ko je devojka zbog koje je sukob eskalirao na ovakav način, ali su uplašeni za svoju bezbednost.

– Kada sam video svu ovu krv uplašio sam se. Ovo je nekada bio miran kraj gde smo mogli da šetamo decu i ljubimce, a sad… ne znam. Ovo se nikada pre nije dogodilo. Policija nas je pitala da li imamo kamere na zgradama, verovatno žele da provere da li je nešto zabeleženo. Iskreno, bojim se ko sve živi ovde – kaže jedan od komšija.

Tragovi krvi vode do džipa koji se nalazi ispred zgrade
Tragovi krvi vode do džipa koji se nalazi ispred zgrade

Pre manje od mesec dana oko 6 ujutru na Zvezdari izboden je student Miloš Mileusnić (28) u Ulici Dimitrija Tucovića, koji je u Urgentnom centru podlegao ranama.

Sumnja se da je njemu smrtonosne ubode oštrim predmetom naneo Neđeljko Đurović.

Прочитајте још
Хроника

Полиција блокирала кућу Беливука у Ритопеку

Хроника

Пронађено тело мушкарца у кући која је горела

Хроника

Остаје у притвору: Мирослав Алексић оптужен за девет кривичних дела

Хроника

Ухапшени због сумње да су починили убиство у тучи

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Translate »