КОРОНА ВИРУС: Праите најновије вести 

Занимлјивости

Губитак тржишта криптовалута 190 млрд долара за 24 сата

Експерти кажу да би то могао да буде сигнал да су инвеститори кренули с распродајом виртуелног новца, како би реализовали профите.

Укупна вредност тржишта криптовалута износила је 932,20 милијарди долара око 8.10 часова по Гриничу, у односу на јучерашњих 1,1 билион долара, показују подаци портала Koinmarketcap.

Највећа светска криптовалута, биткоин, суновратила се за више од 17 процената на дневном нивопу, 34.654 долара. Други по величини дигитални новчих, етереум, потонуо је за више од 20 процената, на 1.072 долара, преноси агенција “Блумберг”.

Биткоин је прошле недеље достигао рекордну вредност од скоро 42.000 долара, а у последњиох 12 месеци је забележио раст вредности од преко 340 процената.

Стратези инвестиционе банке “ЈПМорган” предвиђају да би биткоин могао дугорочно да достигне цену од 146.000 америчких долара, конкуришући злату као алтернативно сигурно уточиште. Закључно са петком, један биткоин је вредео више од полуге злата од 20 унци.

Ипак, из “ЈП Моргана” су додали да би биткоин, који је познат по снажном осцилирању цене, морао да постане знатно мање волатилан да би достигао ниво од 146 хиљада долара.

close

ПРЕТПЛАТИ СЕ НА СРПСКУ РЕЧ

Примај најновије обавести директно на емаил адресу.

Не шалјемо спам поруке! Прочитај нашу политику приватности за више информација.

Прочитајте још
Занимлјивости

Домаће ТВ серије које морате погледати

Занимлјивости

Јапански научници: Летећи аутомобили за три године

Занимлјивости

Аустралија: Узгојена бундева од чал 867кг!

Занимлјивости

Рециклирамо два осто пластичног отпада

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Вреди прочитати...
Момировић: Проходни сви путеви првог и другог реда
Translate »