КОРОНА ВИРУС: Праите најновије вести 

Србија

Ер Србија: У мају 24 лета недељно до Подгорице и Тивта

Српска национална авио-компанија планира да током маја лети 15 пута недељно до Подгорице, обављајући два дневна лета, осим петком, када ће до црногорске престонице саобраћати три пута дневно, саопштила је Ер Србија.

Такође, до Тивта ће се у мају летети девет пута недељно, уз један лет сваког дана, осим петком и недељом када ће се обављати два дневна лета.

“Посвећени смо црногорском тржишту и важно нам је да, осим повезаности између две земље, путницима из Црне Горе обезбедимо конекцију са још 28 дестинација у нашој мрежи. Настављамо да пратимо ситуацију и прилагођавамо обим саобраћаја променама у потражњи,“ изјавио је директор за комерцијалу и стратегију Ер Србији Јиржи Марек, наведено је у саопштењу.

Одмах након обуставе саобраћаја Монтенегро ерлајнса у децембру 2020. године, Ер Србија је повећала капацитете за путовања између две земље и ангажовала додатне ресурсе на аеродромима у Подгорици, Тивту и Београду како би услужила све путнике у новонасталим околностима.

Између Србије и Црне Горе тренутно не постоји ограничење у путовањима и негативан ПЦР тест није потребан ни у једном правцу.

Летови Ер Србије обављају се авионима типа ербас А319 и А320 са већим бројем седишта.

Прочитајте још
Србија

Влада Немачке: Споразум БГ и ПР предуслов за приступање Србије ЕУ

ВестиСрбија

БИА спрелила акцију Хрватске тајне службе

ВестиСрбија

На Батровцима теретна возила чекају четири сата

Србија

За надарене ђаке 600 места у специјализованим одељењима средњих школа

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Вреди прочитати...
Вучић: Фабрике и радна места могу да задрже младе у Србији
Translate »