Zanimljivosti

Duh novogodišnje noći u vašem domu

Deda Mraz

U iščekivanju nove godine, Deda Mraza i prvih pahulja, svi smo već okitili jelke i ukrasili dom u prazničnom duhu.

I dok se uveliko pripremamo za bogatu prazničnu trpezu, dizajneri enterijera Forma Ideale su odlučili da vam ponude par saveta za uređenje modernog doma u tradicionalnom stilu.

S obzirom da je industrijski stil ove godine dominirao u uređenju enterijera, dizajeri Forma Ideale odlučili su ovaj hladan dekor odenu u prazničnu odoru kako bi novogodišnje druženje sa porodicom i prijateljima učinili nezaboravnim.

Za početak obukli su sistem elementara HUD u prazničnu, crvenu boju. Crvena čarapa za poklone od Deda Mraza na vitrini HUD, Deda Mrazovi pomoćnici na zidnoj polici HUD, crvena sveća sa mirisom cimeta i jabuke na klub stolu HUD, pretvoriće vaš dom u kutak pun topline i prazničnog duha.

Sve što vam preostaje jeste da ubacite još nekoliko crvenih detalja, poput jastuka, prekrivača ili božićnih venaca i novogodišnja magija može da počne. Uz ukusnu hranu i maraton novogodišnjih filmova dočekajte Novu godinu ponosni na sve uspehe koje ste vi i vaša porodica ostvatili tokom ove godine koja je na izmaku.

1 Komentar

  • Hey there! Do you know if they make any plugins to assist with
    SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.
    If you know of any please share. Many thanks!

Dodajte komentar