Занимлјивости

Duh novogodišnje noći u vašem domu

Deda Mraz

U iščekivanju nove godine, Deda Mraza i prvih pahulja, svi smo već okitili jelke i ukrasili dom u prazničnom duhu.

I dok se uveliko pripremamo za bogatu prazničnu trpezu, dizajneri enterijera Forma Ideale su odlučili da vam ponude par saveta za uređenje modernog doma u tradicionalnom stilu.

S obzirom da je industrijski stil ove godine dominirao u uređenju enterijera, dizajeri Forma Ideale odlučili su ovaj hladan dekor odenu u prazničnu odoru kako bi novogodišnje druženje sa porodicom i prijateljima učinili nezaboravnim.

Za početak obukli su sistem elementara HUD u prazničnu, crvenu boju. Crvena čarapa za poklone od Deda Mraza na vitrini HUD, Deda Mrazovi pomoćnici na zidnoj polici HUD, crvena sveća sa mirisom cimeta i jabuke na klub stolu HUD, pretvoriće vaš dom u kutak pun topline i prazničnog duha.

Sve što vam preostaje jeste da ubacite još nekoliko crvenih detalja, poput jastuka, prekrivača ili božićnih venaca i novogodišnja magija može da počne. Uz ukusnu hranu i maraton novogodišnjih filmova dočekajte Novu godinu ponosni na sve uspehe koje ste vi i vaša porodica ostvatili tokom ove godine koja je na izmaku.

Dodajte komentar

Translate »