Srbija Vesti

DOBRO DOŠAO PREDSEDNIČE!

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin doputovaće je u celodnevnu zvaničnu posetu Srbiji, gde će mu domaćin biti predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Ovaj veličanstven događaj pratite uživo na Informer.rs

12:45 – Četiri miga 29 su upravo dočekala avion predsednika Putina koji je ušao u vazdušni prostor Srbije. Migovi ga prate u formaciji dijamant

12:37 – Predsednik Rusije Vladimir Putin trebalo bi svakog trenutka da sleti na aerodrom Nikola Tesla.

11:27 – Avion sa ruskim privrednicima, koji su deo delegacije koju predvodi predsednik Rusije Vladimir Putin, sleteo je na beogradski aerodrom.

11:20 – predsednik Rusije Vladimir Putin treba uskoro da sleti na aerodrom Nikola Tesla!


11:10 – Proba počasnih plotuna ispred Palate Srbija:

11:00 – DOBRO DOŠAO PREDSEDNIČE! Avion predskednika Rusije ušao je u srpski vazdušni prostor, na nebu ga dočekali migovi Vojske Srbije

10:49 – Putina na aerodromu “Nikola Tesla” već čeka njegova limuzina

Na parkingu u blizni VIP terminala beogradskog aerodroma “Nikola Tesla” već je parkirana limuzina kojom će se predsednik Rusije Vladimir Putin voziti u Beogradu.

10:45 – Avion predsednika Rusije Vladimira Putina trenutno leti iznad Budimpešte

10:30 – Vladimir Putin je sve bliže Srbiji. Negov avion trenutno se nalazi iznad teritorije Slovačke.

09:45 – Počeo Prvi digitalni dijalog Srbija — Rusija

U hotelu „Falkenštajner“ na Novom Beogradu počela je prezentacija projekata iz Srbije i Rusije u okviru foruma Prvi digitalni dijalog Srbija — Rusija. Stigli su premijerka Ana Brnabić i ministar Nenad Popović.

9:34 – Avion predsednika Rusije Vladimira Putina poleteo je za Beograd

Sudeći prema servisu za praćenje letova u svetu Flajtradar, predsednički avion Vladimir Putina poleteo je sa aerodroma Vnukovo u Moskvi ka Beogradu i trenutno je iznad Belorusije.

09:10 – BRAĆO SRBI, NISTE SAMI! Snažna poruka predsednika PUTINA uoči posete Beogradu!

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Vladimirovič Putin danas će u Beogradu svom kolegi Aleksandru Vučiću preneti jasnu poruku da Srbija uvek i u svemu može da računa na podršku Kremlja!

LET AVIONA PREDSEDNIKA PUTINA PRATITE OVDE

08:41 – Generalni sekretar predsednika Republike Nikola Selaković rekao je da je sve spremno za posetu predsednika Rusije Vladimira Putina Srbiji koju je ocenio kao izuzetno važan događaj.

08:26 – Čepurin: Snažan podstrek razvoju strateškog partnerstva

Redovnost susreta predsednika Rusije i Srbije pokazatelj je dobrih odnosa dve zemlje, ocenio je ruski ambasador u Beogradu Aleksandar Čepurin, ističući da današnja poseta Vladimira Putina Srbiji može da da snažan podstrek daljem razvoju strateškog partnerstva.

08:16 – Zbog dolaska Vladimira Putina određene ulice u Beogradu biće zatvorene 

Od 14h do 21h sledeće ulice u Beogradu biće zatvorene: Nemanjina (od Savskog trga do Trga Slavija); Kneza Miloša i Takovska (od Mostarske petlje do Cvijićeve ulice); Bulevar kralja Aleksandra (od Takovske do Batutove); Sarajevska (od Durmitorske do Balkanske); Savska ulica (od MUP Savski venac do Savskog trga); Bulevar Nikole Tesle i Ušće (od Trešnjinog cveta); Bulevar Milutina Milankovića; Vladimira Popovića (od mosta Gazela do Zemunskog puta); Ruzveltova (do Kraljice Marije); Bulevar Vojvode Bojovića i Trg Nikole Pašića. 

Detaljnije možete pogledati OVDE

Trasa kojom će se delegacija kretati je tajna, ali najmanje tri lokacije posete su poznate: Groblje oslobodilaca Beograda, Palata Srbija i Hram svetog Save, što znači blokadu bar tri velika bulevara i auto-puta, kojim će se gotovo sigurno kretati kolona sa aerodroma, a možda i kroz grad.

08:00 – Putin oko podneva stiže u Beograd

Dolazak predsednika Rusije Vladimira Putina očekuje se oko podneva, tačnije u 11:45, da bi se potom uputio ka Groblju oslobodilaca Beograda gde bi trebao da bude oko 12:15. Nakon toga planiran je svečani doček ispred Palate pravde, a potom i susreti sa srpskim zvaničnicima, svečani prijem i na kraju obraćanje okupljenim građanima ispred Hrama Svetog Save u Beogradu, zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

PUTIN ĆE NAM DATI I SATELITE! Predsednik Rusije donosi Srbiji NEOČEKIVANU POMOĆ!

Očekuje se da će Putinov “ljušin” oko podneva sleteti u Beograd. Njega će iz Moskve pratiti tamošnji vojni avioni, ali će ga po ulasku u srpski prostor “preuzeti” MIG-ovi koji će da dopratiti do beogradskog aerodroma.

(FOTO) POKLON KOJI ĆE ODUŠEVITI PUTINA! Evo čime će Vučić iznenaditi predsednika Rusije!

Prema programu posete šefa ruske države, Putinu će na Aerodromu “Nikola Tesla” biti priređen doček, nakon kojeg će biti održana ceremonija polaganja venaca na Groblju oslobodilaca Beograda i spomniku Crvenoarmejcu.

Ceremonija svečanog dočeka ruskog predsednika ispred Palate Srbija, predviđen je za 12.45 sati, posle čega će uslediti sastanak u užem formatu dvojice predsednika, Vučića i Putina.

(FOTO/VIDEO) PUTINOVI ‘DUHOVI’ ZAUZELI BEOGRAD! PRODAJU CVEĆE, GLUME BESKUĆNIKE, TURISTE… Tu je i 30 agenata koji su uvek oko lidera Rusije!

Sat nakon toga planiran je sastanak delegacija Srbije i Rusije, a potom i potpisivanje bilateralnih dokumenata u prisustvu dvojice predsednika.

Za popodne je predviđena ceremonija uručenja Ordena Aleksandra Nevskog predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Orden Vučiću će uručiti predsednik Putin.

Dvojica predsednika će se nakon toga obratiti medijima.

A po davanju izjava planiran je obilazak Hrama Svetog Save.

Piše: Informer.rs

TAGOVI

& Komentara

Dodajte komentar