КОРОНА ВИРУС: Праите најновије вести 

ВестиСрбија

Чеда Јовановић примљен у болницу, дијагноза још увек непозната

Иако је Јовановић, како је његова супруга Јелена Јовановић изјавила, од половине јула негативан на корону, није био способан за нормалан живот, тешко је дисао, брзо се замарао.–..

Последња два месеца осећао је снажне болове у дијафрагми, говорио је како му се неочекивано скраћује дах, последњих дана су се појавили болови у грудном кошу и абдомену који су у петак постали толико неподношљиви да је прекинуо састанак на којем је био у граду и сам отишао у ковид амбуланту, рекла је за Блиц Јелена Јовановић.

“После снимања, лекари су му искрено рекли да нешто слично још нису видели, да налази крви и рендгена превазилазе њихово знање и да хитно мора у болницу. Јавио ми се из (болнице) ”Драгише Мишовића”, рекла је Јовановићева супруга и додала да се он придржавао свих савета лекара.

У медијима су се последњих дана појављивале различите информације о Јовановићевом стању, које по речима његове супруге, нису тачне. Он има обострану упалу плућа која се заправо вуче још из јула, уз њу и емболије, али шта је права дијагноза лекари тек треба да открију.

ИЗВОР:
Линк

Прочитајте још
Србија

Ер Србија: У мају 24 лета недељно до Подгорице и Тивта

Србија

За надарене ђаке 600 места у специјализованим одељењима средњих школа

Србија

Тиодоровић за РТС: Ситуација се не побољшава очекиваном динамиком

Србија

Вучић: Примићу породицу Лаловић, гледаћемо да помогнемо

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Вреди прочитати...
Радовановић: Ко лаже око Додикове заразе вирусом короне?!
Translate »