КОРОНА ВИРУС: Праите најновије вести 

Занимлјивости

Аустралија: Узгојена бундева од чал 867кг!

Аустралијски баштован поставио је нови рекорд на јужној хемисфери планете Земје јер је успео да узгоји бундеву тешку невероватних 876 килограма.

Дале Оливер из града Кноцкров, у Новом Јужном Велсу, пријавио је своју џиновску бундеву на такмичењу Суммерланд Пумпкин Цомпетитион у у граду Киогле.

Његова џиновска тиква – бундева, тежила је 876 килограма, потукавши претходни аустралијски рекорд од 289 килограма, који је такође поставио Оливер.

Организатори такмичења о бундеви рекли су да је Оливерова огромна бундева нови рекорд за Нови Јужни Велс, Аустралију као и за целу јужну хемисферу планете Земље.

Оливер је изјавио да би његова бундева била још вец́а да њен раст нису успорили топлотни таласи који се дешавају овх дана у Аустралији.

Бундева од 867кг!

Оливер је аустралијској РТВ станици рекао: “Штета што смо добили вруц́ину. Можда би бундева била већ и боље би још прошла”.

Напомињемо вас да је у Кикинди прошле 2020.године за титулу најтеже бундеве освојио Душан Јанков из Чуруга његова бундева је била тешка 588,5 килограма.

Прочитајте још
Занимлјивости

Људи нестају: Нови шокантни докази о глобалној депопулацији

Занимлјивости

У фото-објективу Зрењанинца Предрага Костина природа и дивље животиње

Занимлјивости

Играо је Ратка Младића, сада Милошевића - Борис Исаковић у серији "Породица" је пресликан Слоба

Занимлјивости

Кад нема логике: Возач кола Хитне помоћи возећи остао без дозволе због пребрзе вожње

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Вреди прочитати...
Алексеј Наваљни: Враћам се у Русију 17. јануара
Translate »