КОРОНА ВИРУС: Праите најновије вести 

ВестиХроника

У викендици Веље Невоље код Врчина пронађени трагови крви и спаљивања

velja nevolja

У викендици у Врчину надомак Београда, коју је користио Вељко Беливук, познатији као Веља Невоља и његова криминална група пронађени су конкретни материјални докази који сведоче о почињеним тешким кривичним делима, сазнаје “Блиц”. У викендици су, како сазнајемо, пронађени трагови крви и популарног хигијенског средства за прање и дезинфекцију!

Трагови крви пронађени су унутар објекта, а надомак викендице у дворишту место где су остали трагови спаљивања. Како сазнајемо, трагови спаљивања су директно на земљи.

Иако су очигледно чланови организоване криминалне групе Беливука и његове десне руке Марка Миљковића Марета, ‘чистили’ за собом, извор “Блица” наводи да је пронађено обиље доказа за скидање трагова. Како сада ствари стоје, ова викендица користила је Беливуку и Миљковићу за извршење кривичних дела. Није познато да ли је и једина.

За сада нема званичне потврде, али се сумња да су у овај објекат доводили лица која су отимали. Ту их мучили, а потом и убијали. Осим пронађених доказа спаљивања, међу претпоставкама је да су за потпуно нестајање отетих лица, користили и киселину која би топила тела. Међутим, овај ‘колумбијски метод’ још нису потврдили истражни органи. Беливук и Миљковић су зидали на Звездари и како се наводи у Панчеву, па нико не искључује могућност да су жртве можда уграђивали у темеље!

Истражни органи тек треба да утврде да ли пронађени трагови воде до несталих лица чије се отмице, а потом највероватније и убиства везују за Беливука и његову групу или ће трагови одвести до неких других жртава.

После многих кривичних дела која су се доводила у везу са вељом Невољом, ухапшен је јуче у раним јутарнњим часовима, због сумње да је убио навијача Црвене звезде Здравка Радојевића и вођу “Пинк Пантера” Милана Љепоја из Ниша. Како “Блиц” сазнаје, Радојевић је отет прошле године у новембру у Котежу на превару, а потом, како се сумња, и убијен, а то све јер је одбио да плаћа рекет Беливуку и Миљковићу. Радојевић је био близак пријатељ Миљковића.

Организована криминална група предвођена Беливуком и Миљковићем, сумњичи се за убиства, изнуде, отмице, диловање дроге… У јучерашњој акцији ухапшено је 19 лица.

Међу несталима за које се основано сумња да су одговорни Беливук и Миљковић је и бивши шеф “Пинк Пантера” Милан Љепоја. Њима се приписује и нестанак Горана Величковића Гоксија, једног од вођа навијачке фракције Партизана “Партизановци”. Непозната је и судбина фитнес тренера Јована Кецмана, коме се сваки траг изгубио 24. септембра. Средином октобра прошле године ођекнула је и вест да је у Београду нестао Лазар Вукићевић, Београђанин одраније познат полицији по пуцњави на Николу Вавића. Вукићевић је био близак Звездиним навијачима.

Прочитајте још
Хроника

Полиција блокирала кућу Беливука у Ритопеку

Хроника

Пронађено тело мушкарца у кући која је горела

Хроника

Остаје у притвору: Мирослав Алексић оптужен за девет кривичних дела

Хроника

Ухапшени због сумње да су починили убиство у тучи

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Вреди прочитати...
Немачка компанија МТУ Аеро Енџинс АГ започиње изградњу погона, у првој фази посао ће добити 400 радника
Translate »