КОРОНА ВИРУС: Праите најновије вести 

ВестиСрбија

Рођак који је злостављао дечака и даље иза решетака

Њему је претходно притвор био продужен да боравком на слободи не би могао да утиче на сведоке, због бојазни од понављања дела, као и због узнемирења јавности.

Иначе, против А. П. је, пре нешто више од месец дана, 13. октобра, новосадско Више јавно тужилаштво подигло отужницу.

Током истраге испитани су сви сведоци за које је тужилаштво сматрало да имају непосредна сазнања неопходна за кривични поступак, а достављени су и сви неопходни налази и мишљења тима за судску психијатрију.

Подсетимо, А. П. се сумњичи се да је у ноћи између 14. и 15. јуна сексуално злостављао малишана. Он га је одвео на једну рођенданску прославу у насељу Дока – Черат у Сремским Карловцима, где је било доста гостију, а кући га је вратио око четири сата ујутро. На путу до куће, према незваничним сазнањима, А. П. је дечака носио у наручју, јер се дете није осећало добро, а онда је, док су прелазили преко ливаде, како се сумња, напаствовао малишана, после чега га је одвео кући.

Дечак је, по повратку кући, одмах легао да спава и дуго није устајао из кревета, што је његовим родитељима, посебно мајци било сумњиво. Када је рекао да је дуже спавао него што је имао обичај јер га јако боли стомак, родитељи су га одвели код лекара на преглед, на којем је утврђено да има озбиљне повреде и да је сексуално злостављан. Након тога случај је пријављен полицији.

Упркос томе што малишан отежано говори због проблема са слухом, дао је исказ о ономе што му се догодило, а инспектори су, после тога  обавили разговор с више особа које су присуствовале рођенданском слављу. Узети су брисеви за ДНК анализу, као и делови одеће. Десетак дана касније ухапшен је дечаков рођак А. П., који га је и одвео на прославу.

Према незваничним сазнањима, осумњичени А. П. је након привођења тврдио да је био пијан и да се не сећа шта се те вечери догодило.

Д. Николић

Прочитајте још
ВестиСрбија

УАЕ купили око 30 српских вишецевних ракетних бацача

ВестиСрбија

Делови булевара на Новом насељу без воде због хаварије

ВестиСвет

Строго је забрањено причати о коронавирусу

ВестиСвет

Оболели од короне најзаразнији у првим данима болести

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Translate »